Partner

Hvorfor bli partner med AMC

Som en AMC-partner får du følgende fordeler: lavere kostnader, lar kundene bestille overnatting direkte på nettstedet ditt.
Vi ønsker å bryte monopoliseringen og tilby alternativer som vi håper på sikt vil gi overnattings tilbydere og gjestene en riktig pris. Ta deg tid til å lese:Alt du ønsket å vite om hotellindustriens grep mot OTAs
Vår visjon er at dere selv skal oppdatere informasjonen som er på deres ekstranettet side.

Det er lett å legge til overnattingsstedet ditt, du bare send oss en e-post, admin@europahotell.com med navn og adresse, og vi registrerer alle nødvendige opplysningene, så dere vil mottar en returmelding med brukernavn og passord
Logg så inn, sjekk info som er der, eller oppdater info, klikk på "save" klikk videre på PayPal for å betale et års avgift på Nkr 565.-, eller be om å få tilsendt en faktura i en e-post.
Relevans: Alle bilder må være relatert til overnatings stedene.

Her ser dere et eksempel på hva dere kan spare, eksemplet er fra et av de store booking nett sidene og vår pris:I de fleste tilfeller vil dere være umiddelbart tilgjengelig på nettet, og snart kan dere begynner å motta bestillinger gjennom Europahotell.com, innen få timer etter at registreringen er godkjent.
Overnattingssteder kan få tilgang til en egen ekstranettet side som de selv har ansvar for å holde oppdatere på priser og annen informasjon.

Vi kommer ikke til å opererer med ("hemmelige priser") er ikke ansvarlig for nøyaktigheten til innholdet, og kan ikke betraktes som en anbefaling eller bekreftelse på kvalitet, servicenivå eller stjerneklassifisering for noen av de tilgjengelige overnattingsstedene
Europahotell.com er en del av AMC og er en uavhengige entreprenører og vi jobber hardt for å være en uavhengig kilde til informasjonen til de reisende, og for å sikre at de finner det ideelle overnattingsstedet.
Vi mottar ikke reklame penger fra overnattings stedene, og er derfor ikke partisk på noen måte

Hvis et overnattings sted ikke kan oppfylle sin del av forpliktelsen knyttet til bestillingen, er Europahotell.com ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som oppstår som følge av flytting til en annen innkvartering.